Използване на Хербал Бюст ПлюсВПЕЧАТЛЕНИЯ СПОДЕЛЕНИ С НАС
от използването на Бюст Плюс


"Благодаря ви за страхотния продукт! Отначало бях скептично настроена, но като видях какво се е случило с бюста на съседката ми, реших, че трябва и аз да пробвам. Съжалявам само, че не ви открих по-рано. Поздрави и много нови клиентки!"

                                                                                                                            Мария С.,  В.Търново

"Миналия месец случайно попаднах на ваша рекламна брошура в аптека Санита във Варна и веднага си закупих един брой. Вече минаха 20 дни и  усещам нещо като гъделичкане и тежест в гърдите. Това са първите признаци, че гърдите ми нарастват, нали?"

                                                                                                                                      Яничка, Варна

 "Използвам Бюст Плюс вече повече от месец и забелязвам уголемяване, но по-важното е че бюста ми се стегна значително. Благодаря, че ми върнахте самочувствието."

                                                                                                                              Антония В., Сливен

 

"Таблетките ви промениха живота ми. Мъжът ми ми забрани дори и да си помислям за Бюст Плюс, но аз все пак реших да опитам. След втория месец мъжът ми усети, че нещо става с бюста ми и ме притисна да му призная. Беше смаян и не знаеше какво да каже. След кратък размисъл решихме да продължим и така до сега съм вече в деветия месец. Бюста ми нарасна с 9см. Благодаря ви от все сърце."

                                                                                                                                 Нина П., Разград 

  "След раждането на второто ми дете бях много депресирана, заради начина по който изглеждаше бюста ми. Една позната ми спомена за Бюст Плюс и реших да опитам. Още след втората седмица мъжът ме попита дали правя някакви упражнения за бюста. Той вече изглеждаше като преди!"

S.C. Los Angeles, CA

 "На 46 години съм и отдавна обмислях да се подложа на операця за уголемяване на бюста, но се опасявах от рисковете, които крие. Започнах да вземам Бюст Плюс преди 9 месеца и бюста ми нарастна от АА до С размер."

 K.N. Las Vegas, NV

 "Обиколката ми нарастна с 5 см. откакто започнах да вземам Бюст Плюс преди 3 месеца. Впечатлена съм."

 J.B. St. George, UT

 "В началото бях скептично настроена и занесох Бюст Плюс на личния ми лекар, който каза, че не знае дали Бюст Плюс наистина действа. Реших да опитам и не съжалявам. Той ме спаси от операция и бюста ми изглежда по начина, по който изглеждаше в Университета. Препоръчвам го на всички."

L.A. Phoenix, AZ

"Използвам Бюст Плюс от 5 месеца и се радвам на забележителни резултати. През първия месец започнах да усещам дразнене и гъделичкане в бюста. След това изчезнаха и към края на втория месец забелязах резултатите. Гърдите ми нарастнаха от размер 34А до 36С. След четвъртия месец бюста ми започна да се втвърдява, но не нарастваше повече. Един от най-добрите резултати за мен беше и хормоналния баланс. Още през първия месец менструалния ми цикъл стана редовен и безболезнен."

 J.L. Seattle, WA

* Бюст Плюс се разспространява в България с разр. на Министерството на Здравеопазването №04491/2001г.                                                                                                                                               **MTH Inc. препоръчва Бюст Плюс да не се употребява от лица под 16 години.  

"Преди няколко седмици започнах да вземам Bust Plus и бях изумена! Постигнах невероятен растеж. Аз съм една изключително впечатлена клиентка."

S.B. от Maryland,USA, 38 год.

Получено по E-mail:
"Поръчах Bust Plus на 7ми Ноември 2000 г. и много бих се радвал, ако можете ускорите изпълнението на поръчката ми и я изпратите по DHL Courier. Bust Plus оказва чудотворно влияние върху жена ми и бюста и вече е стегнат и изправен и без да носи сутиен"

CLS от Индонезия 
 

 "Гръдната ми обиколка нарастна с цели 5 см. за месец и половина. Съпругът ми обожава резултатите!"

 N.O. Fort Wayne, IN

 

 

 

 


Поръчайте Бюст плюс от сайта

НАЧАЛОЦЕНИПОРЪЧКИКОНТАКТИ